Rose's FotoPage
http://www.imeem.com/ifankucel/music/ln6oI_F5/richard_clyderman_classic_piano_love_story_theme/
By: rose nusaputra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 17-Jul-2008 02:40 Email | Share | | Bookmark
wedding ila - ame

 


Gambar ni da lame sebenarnya ..time wedding adik aku yg no 3 halilah-norazmel...time ni majlis kat kedah..majlis pun buat kat dewan zakat pada 3 september 2005... da dapat anak pun derang ni seusia anak aku yg no 3...dalam tu semua gambar adik beradikku yg 7 org semuanya dan bondaku yg tercinta..mase tu anak aku baru 2 org jer...gambo hubby lak yg xde sbb dialah yg snapkan pic ni...

kebetulan la plak sekeping ni jer yg ade dlm pendrive aku wat takat ni..mesti kes tercicir sbb gamba lain sume da burn kat cd...senang2 nanti aku try upload lagi yg lelain...[img]


Tuesday, 15-Jul-2008 01:53 Email | Share | | Bookmark
makan..makan...makan...

rasenya baru jer baca fp zai cite pasal buah durian tu...kebetulan hari ni ade lak majlis makan buah2an kat opis ni anjuran Kementerian Industri dan Asas Tani...langkah kanan la gamaknya...
makan durian, rambutan dan manggis...ade lak makanan sampingan roti jala ngan pulut yg dimakan bersame kuah durian serta cendol....alhamdulilah kenyang perut...


Sunday, 13-Jul-2008 02:23 Email | Share | | Bookmark
xtiviti hujung minggu...

semalam dan hari ni aku byk abiskan masa ngan aktiviti mengecat jer..idakler mengecat satu rmh sekaligus tapi sekadar yg patut jer..sebenarnya saje na perabiskan balance yg tersimpan kat stor tu jer...terlanjur tu aku tumpang ngecat baby guard ameer kat bahagian bawah tangga dan belah atas...tupun lom abis tinggal separuh lagi sbb cat abis...

pagi ni hubby aku lak ngabiskan ngecat tembok rmh..bkn ape...jap lagi kan da na posa takkan sume na tunggu last minit baru nak buat...la ni hubby aku masih meneruskan xtiviti mengecatnya..kejap tadi aku ngecat gak dinding bilik tido aiman...penat weh menghayun tangan..nampak jer cam mudah..


Wednesday, 9-Jul-2008 23:40 Email | Share | | Bookmark

petang tadi aku kuar opis awal sikit dari hari2 kemarin..gitu2 pun sampai rmh dekat na 7.30 mlm..sampai rmh anak2 tgh tgk tv...punyalah concentrate sampai x sedar aku da balik...ameer lak bile dgr suara mamanya terus jer na turun dan minta dukung..sambil dukung tu teringat2 gak aku time ameer jatuh n terhantuk kepalanya kat katil malam tadi...ase bersalahnya kat ameer... sorry sayang....


Wednesday, 9-Jul-2008 04:06 Email | Share | | Bookmark
Anak-anakku

kat alamanda...
nak ker???
aiman n ameer
View all 4 photos...
yeah....inilah aiman, hazim dan ameer..putera-puteraku yg sedang membesar dan ada kalanya menguji gak tahap kesabaran aku ngan kerenah mereka yg macam2..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net